Logo

ЕСІК КӘСІПТІК-
ТЕХНИКАЛЫҚ КОЛЛЕДЖІ

8 (72775) 4-25-54

Біздің мамандықтар

электромонтер
ЭЛЕКТР СТАНЦИЯЛАРЫНЫҢ, ҚОСАЛҚЫ СТАНЦИЯЛАР МЕН ЖЕЛІЛЕРДІҢ ЭЛЕКТР ЖАБДЫҚТАРЫ

0901012 - "Электромонтер"

бұл электр жабдықтары мен желілерін орнатумен, жөндеумен, қызмет көрсетумен және жөндеумен айналысатын маман. Бұл мамандық өнеркәсіп, құрылыс, көлік және коммуналдық қызметтерді қоса алғанда, әртүрлі салаларда сұранысқа ие.

Электрогазосварщик
ДӘНЕКЕРЛЕУ ІСІ

3W07150501 - "Электр газбен дәнекерлеуші"

Дәнекерлеу - бұл дәнекерлеуді қолдана отырып, металл және металл емес материалдарды біріктіру технологиясымен байланысты мамандық.

Слесарь по ремонту автомобилей
АВТОКӨЛІК ҚҰРАЛДАРЫНА ТЕХНИКАЛЫҚ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ, ЖӨНДЕУ ЖӘНЕ ПАЙДАЛАНУ

3W07161301 - "Автокөлік жөндеу слесары"

Автокөлік жөндеу слесары - бұл автомобильдерге техникалық қызмет көрсетумен және жөндеумен айналысатын маман.

Электрик по ремонту электрооборудования
АВТОКӨЛІК ҚҰРАЛДАРЫНА ТЕХНИКАЛЫҚ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ, ЖӨНДЕУ ЖӘНЕ ПАЙДАЛАНУ

3W07161302 - "Электр жабдықтарын жөндеу жөніндегі электрик"

Электр жабдықтарын жөндеу жөніндегі Электрик-бұл электр жабдықтарына техникалық қызмет көрсету, диагностика, жөндеу және монтаждаумен айналысатын маман. Ол өндірістік процестердің қауіпсіздігі мен үздіксіз жұмыс істеуі үшін маңызды электр жүйелері мен механизмдерінің дұрыс жұмыс істеуін қамтамасыз етуге жауап береді.

Парикмахер-стилист
ШАШТАРАЗ ӨНЕРІ ЖӘНЕ СӘНДІК КОСМЕТИКА

3W10120101 - "Шаштараз-стилист"

Шаштараз-стилист - бұл шаштараз, сәндеу, шашты бояу, шаш қию және басқа да шаш күтімімен айналысатын Сұлулық маманы. Ол өз жұмысында классикалық шаштараздың шеберлігін дизайн және шығармашылық элементтерімен біріктіріп, клиенттің жеке стилін көрсетеді.

Кондитер
ТАМАҚТАНУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ

3W10130301 - "Кондитер-безендіруші"

Кондитер-безендіруші - бұл кондитерлік өнімдерді жасаумен және безендірумен айналысатын аспаздық маман. Бұл мамандық шығармашылықты, көркемдік шеберлікті және аспаздық шеберлікті біріктіреді.

Повар
ТАМАҚТАНУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ

3W10130302 - "Аспаз"

Аспаз-тамақ дайындаумен айналысатын маман. Ол рецепттерді әзірлейді, ыдыс-аяқтарды дайындайды және оларды қызмет етуге дайындайды. Аспазшының жұмысы Техникалық және шығармашылық аспектілерді қамтиды, өнімдер, пісіру технологиялары және қызмет көрсету эстетикасы туралы білімді қажет етеді.